Tutoring Center

 • Gennie-Us Club

GENNIE-US TUTORING CENTER

“Nu uita, un copil, prin comparaţie cu un adult, este un geniu. Gândeşte-te la capacitatea de a învăţa! La prospeţimea, temperamentul şi voinţa unui copil de câteva luni!”
May Sarton

NOU! GRUPE DE LIMBA ENGLEZA,GERMANA SI SPANIOLA LA PALATUL COPIILOR-TINERETULUI

Firma noastra isi concentreaza eforturile pe dezvoltarea personala armonioasa a categoriilor de copii si tineri, tintind urmatoarea structura valorica:

1. Implinirea personala, considerand: stabilirea directiilor de optimizare prin consiliere si orientare educationala; cultivarea potentialitatilor, dezvoltarea maximala a competentelor prin organizarea eficienta a studiului in directia solicitata; cunoasterea succesului individual printr-o canalizare responsabila a efortului.

2. Relationarea corecta cu beneficiarii serviciilor: loialitatea fata de cel supus interventiei educationale; transparenta totala fata de beneficiar sau apartinatorii acestuia (parinti, tutori) in ceea ce priveste activitatile specifice in care este implicat, precum si cele comerciale; onestitatea cu privire la posibilitatile noastre; deschiderea fata de nevoile persoanei; confidentialitate.

3. Eficienta:Punerea la dispozitie a unui mediu ambiental de lucru optim; organizarea coerenta a activitatii, pornind de la personalizarea interventiilor educationale, pana la coordonarea constituirii grupelor de studiu pe niveluri si scopuri, la intervale orare mutual convenite; constituirea unui portofoliu de personal didactic cu experienta.

4. Respectul fata de personalul angajat: construirea unei relatii corecte, bazata pe respectarea legii; suportul logistic in pregatirea activitatii; asigurarea unui mediu si a unui climat de lucru optim; rasplata financiara corecta pentru munca depusa.

5. Imaginea pozitiva: promovarea unei activitati comerciale inedite la nivelul orasului dar si al tarii; crearea unui cadru organizatoric nou, cu accent pe eficienta si corectitudinea relatiilor in toate directiile; scoaterea la lumina si desfasurarea in cadru legal, asa cum se practica in toata lumea civilizata, a unei activitati cu traditie, punerea in valoare a efectelor pozitive pe care le are; redarea demnitatii profesorilor ce desfasoara activitati similare, prin conturarea statutului si definirea importantei rolurilor in fata publicului consumator de servicii dar si al societatii.

6. Fair play: abtinerea de la comentarii, pozitive sau negative, fata de concurenta directa si indirecta; respectul fata de locul si rolul sistemului educational national in viata societatii, implicand structurile si unitatile acestuia din sanul comunitatii; apelul la mijloace de comunicare morale si legale in activitatea de relationare publica a firmei.

In sfera serviciilor educationale, firma noastra activeaza competent in directia satisfacerii nevoilor de crestere personala, prin imbunatatirea aptitudinilor si abilitatilor scolare, si construire a carierei, prin cresterea programatica a reusitei scolare si a sanselor de succes in fata examenelor, oferind sedinte de pregatire a examenelor nationale, admiterilor, tezelor unice sau pentru recuperarea materiei precum si sedinte de consiliere si orientare scolara si profesionala. Ne ghidam activitatea dupa urmatorele principii:

 • Serviciul educational potrivit fiecarui beneficiar, prin includerea intr-o grupa de pregatire adecvata nevoilor acestuia, in urma unei evaluari initiale;
 • Coincidenta intre obiectivele stabilite de comun acord si progres, prin confruntarea acestora la evaluarea finala;
 • Coordonarea eficienta a activitatii, prin organizarea grupelor, atribuirea profesorului, stabilirea orarului si urmarirea indeplinirii obligatiilor, prevazute in fisa postului, de catre profesor;
 • Buna comunicare, asigurandu-se transmiterea corecta si la timp a informatiilor necesare desfasurarii activitatii;
 • Succesul economic, prin gestionarea corecta a resurselor materiale si umane, astfel incat pretul serviciilor sa ramana unul competitiv pe piata serviciilor de gen dar sa si rasplateasca corect eforturile oamenilor implicati.

Cursuri de pregatire pentru toate nivelurile:

 • Examene nationale;
 • Teze unice;
 • Admiteri;
 • Recuperari materie;
 • Mentinere;
 • Pregatire teme invatamant primar;
 • Consiliere si orientare educationala.

Totul intr-un cadru legal si civilizat, profesori cu experienta adecvata nevoilor dumneavoastra de performanta, conditii optime, special destinate sedintelor de pregatire.Lb. Engleza, Lb. Spaniola, Lb. Germana, Lb. Japoneza, Lb. Franceza, Muzica, Dans, Ateliere de pictura.

Sedinta de pregatire dureaza 2 ore si include pauza de 5 minute intre ore si cea de 10 minute intre sedinte.Sedintele de pregatire se realizeaza pe grupe de minimum 3 elevi, maximum 5, constitiute pentru acelasi scop si nivel de pregatire.

Succesul lucrului in grupuri restranse este dovedit si aplicat masiv in educatia de performanta.

Ganditi-va la sistemul grupelor restranse la seminar ori laborator, folosit pe larg la nivel universitar, sau chiar la lucrul in grupuri mici, organizat de profesor la clasa. Si asta deoarece lucrul in grup este stimulativ, creste tonusul si viteza de intelegere, beneficiaza de o viziune complexa asupra subiectului in discutie, se gasesc mai repede si mai multe solutii de rezolvare, sporind valoarea explicatiei, se pot adopta metode de lucru mult mai dinamice, adaugand valoarea pozitiva a competitiei, varietate, pentru mentinerea atentiei la un nivel optim.

Lucrul individual nu este abandonat! In primul rand, fiecare elev are un program de interventie educationala personalizat, in care sunt evidentiate obiectivele operationale prin care este atins scopul, mijloacele prin care sunt realizate obiectivele, inventarul de metode si tehnici folosite, progresele realizate. Profesorul isi pregateste sedinta de lucru alternand momentele de grup cu cele de lucru individual, dupa cum solicita activitatea. Ergonomia salilor de curs permite atat lucrul in echipa cat si cel individual. Posturile de lucru pentru elevi sunt concepute astfel incat sa se realizeze cu usurinta contactul vizual si auditiv atunci cand se ofera explicatii, se descriu modele explicative, se fac demonstratii, dar cand se lucreaza individual, la testare, de exemplu, atunci este asigurat spatiul intim de lucru.

Se platesc doar sedintele de pregatire la care participati. Dupa inscriere, tot ceea ce tine de sedintele de pregatire si de pregatirea in sine, este stabilit impreuna cu profesorul si managerul educational.