Party zone

 • Gennie-Us Club

SERVICII

Petreceri cu tematica

Avem o lista impresionanta de astfel de petreceri.O astfel de petrecere are in componenta minim 2 animatori specializati;un MC si DJ de muzica,jocuri si concursuri cu premii;decoruri specifice fiecarei petreceri pentru a putea transforma totul in ceva cu adevarat magic.

Se pot adauga la cerinta fiecaruia:

 • Spectacol de magie;
 • Teatru de impovizatie pentru fiecare tema in parte;
 • Face painting;
 • Interpretare live muzica specifica varstei;

Abracadabra Party; Around the World Party; Alice in Wonderland; Arts and Crafts Party; April Fools Day Party; Beach Party; Candyland Party; Carnival Party; Cartoon Characters Party; Christmas Party; Circus Party; Clown Party; Dance Star Party; Disney Party; Easter Party; Egyptian Party; Fear Factor Party; Game Show Party; Hanna Montana Party; Halloween Party ; Hollywood Party; Hula Hoop Party; Ice Cream Party; Jungle Party; Karaoke Party; Lego Party; Little Einstein Party; Medieval Party; Magic Faitytale Party; Mos Craciun Party; Mos Nicolae Party; Movie Theater Party; Music Party; Mystery Party; Oscar Party; Olympics Party; Parade Party; Pirate Party; Pizza Party; Rodeo Party; Rock&Roll Party; Superhero Party; Surprise Party; Tea Party; Valentine Party; Western Party; Wizard of Oz Party; Willy Wonka Party; Lista insa nu se incheie aici.

Pentru a putea face o petrecere cat mai diversificata si unica,principalul lucru pe care ne axam il reprezinta gama diversificata de jocuri si concursuri cu premii.Cu totii stim ca principalul stimul al copilului in reprezinta premiul. Aceste jocuri au la baza pe langa distractie si un caracter educational.Fiecare joc in parte stimuleaza dorinta de a gasi o strategie cat mai buna,de a colabora cu ceilalti colegi de echipa,de a respecta regulile care se impun,de a fi fair play.

Gama de jocuri si concursuri ajunge la un numar de peste 500.De unde un numar asa mare? Stim cat de repede se plictiseste un copil cand joaca acelasi joc de mai multe ori.Interesul acestuia scade.De aceea am cautat sa avem o gama foarte diversificata,pentru a putea mentine interesul si dorinta lui de a participa,a fi activ si incantat.

Petrecerile se fac pe segmente de varsta de la 3ani la 15ani.

Majoraturi,Petreceri surpriza, Banchete, Baluri

Echipa Gennie-us vine in ajutorul vostru cu o gama diversificata de locatii ce satisfac orice dorinta aveti.

Pentru majoraturi putem oferii de la inchirierea intregii locatii,la inchirierea doar a unei parti din locatie.Nu vor lipsi decorurile specifice unui majorat,un DJ si un MC ce vor intretine atmosfera.In cazul in care nu se inchiriaza toata locatia,DJ si MC nu pot fi prezenti.Puteti alege ca locatie un restaurant,un pub sau chiar un club.Noi va putem oferii orice varianta.Ne putem mula pe orice dorinta aveti.

Pentru petreceri,pe langa decoruri,locatie,DJ,MC,avem insa nevoie de colaborarea si implicarea dumneavoastra cat mai mult pentru a realiza acest lucru,de restul ne ocupam noi.

Banchetul are la baza celebrarea unui eveniment.Pe langa locatie ce trebuie atent aleasa pentru a putea pastra caracterul evenimentului,decorurile trebuiesc alese pastrand acelasi caracter.Muzica este asigurata de un DJ insa se poate adauga si anumite formatii de muzica live,trupe de dans de societate,salsa,bachata,breakdance si nu numai.In cazul in care evenimentul permite acest lucru se mai poate organiza tot pe tema banchetului un mic spectacol de teatru sau un montaj audio video.

Balurile se adreseaza in principal liceenilor si studentilor. De foarte mult timp stim ca fiecare liceu sau facultate organizeaza asa zisul "Balul Bobocilor".

In ce consta organizarea unui astfel de eveniment:

 • Locatia:cel mai probabil un Club ce poate primii intre 500-1000 de persoane;
 • Se organizeaza un concurs de MR si MRS BOBOC alcatuit din elevi de cls a 9a,studenti anul 1 ,unde se vor prezenta,vor face o prezentare de moda,si vor trece peste anumite probe. La sfarsitul balului se vor alege castigatorii de un juriu competent format din persoane publice,profesori,si un reprezentant al unei agentii de modele si vor primii diverse premii.Pentru indrumarea lor in alegerea tinutei,prezenta pe scena,prezentarea de moda vom colabora cu cateva firme de modeling ce ne vor pune la dispozitie o persoana specializata.Premiile vor fi oferite de sponsorii nostrii;
  Exemplu: Orange, Avon, Oriflame, L'Oreal si multe altele.
 • Spectacolul include una doua sau mai multe formatii de muzica ce vor presta live de la 5 melodii pana la 15melodii;formatii de dans;spectacol comic; Oferim posibilitatea celor care au talente si fac parte din liceul sau facultatea respectiva sa si-l arate pe scena oferindu-i toate conditiile de desfasurare.
 • Pe toata perioada desfasurarii balului vom avea un DJ si un MC ce va prezenta tot evenimentul.Vor fii si concursuri cu premii la care pot participa si ceilalti participanti la petrecere.
 • Poate cel mai importanta parte din acesta petrecere il reprezinta consumul de bauturi alcoolice de catre minori si siguranta ca nu vor intra persoane straine,nu vor disparea lucruri personale.Pentru a evita aceste problema prin contractul semnat cu clubul noi ne asiguram ca minorilor nu li se vor vinde bauturi alcoolice.Pe langa asta pentru a evita altercatiile, posibilitatea ca persoane straine sa intre in locatie,sau tuturor persoanelor de a detine anumite lucruri gen arme,stupefiante,alcool, noi colaboram cu Politia Comunitara ce va fi prezenta pe toata perioada atat afara la intrare cat si in interior lucrand sub acoperire.

Nunti si Botezuri

Centrul de evenimente Genni-us va ofera o multitudine de solutii legate de acest tip de evenimente. Noi va stam la dispozitie cu un set complet de servicii.Echipa noastra de profesionisti vor transforma evenimentul dumneavoastra intr-un prilej de bucurie si sarbatoare.Veti fi invitat la propriul dumneavoastra eveniment intr-o ambianta calduroasa si plina de eleganta.

Detaliile fac diferenta,si transforma orice locatie intr-un cadru de vis bucurandu-te de servicii remarcabile.Va putem asigura ca stim sa satisfacem chiar si cele mai exagerate gusturi.Suntem cam cei mai ieftini din Bucuresti.Asta nu inseamna ca nu ne facem treaba bine,cu daruire si responsabilitate.Pe primul plan noi punem clientul si nu banii sai.