Intrebari frecvente

 • Gennie-Us Club

INTREBARI FRECVENTE

Ce trebuie să conţină bagajul pentru tabără?

Fie că este vorba de o tabără de vară sau iarnă, bagajul trebuie să includă articole de îmbrăcăminte şi de igienă corporală, şi, după caz, diferite articole de uz personal ale copilului dvs. (mp4, cartea preferată, aparat foto etc.).

Indiferent de anotimp, din bagajul copilului dvs. nu trebuie să lipsească:

 • Rucsac mediu pentru excursii (de purtat în spate);
 • 1 pereche pantofi sport (adidas);
 • 1 trening sau 1 pereche pantaloni lungi + 1 bluză cu mânecă lungă;
 • 1 pelerină de ploaie sau hanorac;
 • Pijama;
 • Periuţa de dinţi;
 • 1 tricou, 1 pereche şosete, 1 pereche lenjerie de corp – pentru fiecare zi a taberei.

Spunem NU hotărât:

 • bagajelor în exces;
 • alimentelor şi dulciurilor de acasă;
 • obiectelor valoroase, de tipul bijuteriilor.

Vă rugăm să ataşaţi lista cu hainele şi articolele din fiecare bagaj şi să etichetaţi articolele personale ale copilului dvs.

TOATE DETALIILE LEGATE DE BAGAJ VOR FI OFERITE LA îNSCRIEREA EFECTIVA IN TABARA.


Câţi copii au fost în taberele dvs. până acum?

Până în prezent, în baza noastră de date sunt 1000 copii, preşcolari şi şcolari. Cea mai mare satisfacţie este legată de faptul că aceşti copii revin în taberele noastre, în unele cazuri chiar anual.


Ce avize deţineţi?

Firma deţine Avizul Ministerului Educaţiei şi Cercetării pentru organizarea de tabere destinate preşcolarilor şi şcolarilor.


Ce fel de mâncare serviţi?

Mâncarea este sănătoasă, echilibrată energetic, conţine alimente şi feluri de mâncare pentru toate gusturile, perfect adaptate cerinţelor unui copil care face multă mişcare. Gustarea de la ora 16 consta, de obicei, în fructe şi prăjituri de casă. Bucătarii sunt persoane calificate, care în timpul anului şcolar lucrează în grădiniţe cu program prelungit şi gătesc exclusiv pentru copii.

MENIUL DETALIAT PE ZILE LI SE VA INMANA PARINTILOR LA INSCRIEREA EFECTIVA IN TABARA.


Puteţi pregăti masă specială pentru copilul meu?

In situaţia în care copilul dvs. urmează un anume regim alimentar (restricţii alimentare, alergii etc.), vă rugăm să se informaţi în prealabil şi vă asigurăm că vom ţine cont cu stricteţe de observaţiile dvs. Cu titlu de exemplu, am avut anterior un caz al unui copil cu alergie severă la tot ce conţinea lapte şi ou. Fără niciun fel de problemă, i-am asigurat un meniu special, motiv pentru care l-am avut ca oaspete chiar de mai multe ori în tabăra noastră.


Câţi bani trebuie să-şi aducă în tabără copilul?

Copilul poate să-şi aducă o sumă mică de bani pentru a-şi procura suveniruri, amintiri şi artizanate de la obiectivele istorice şi turistice vizate prin excursiile prevăzute în program.


Fetele şi băieţii vor fi cazaţi separat?

Bineînţeles, în funcţie de vârstă, sex şi preferinţe personale.


Există un cadru medical, în caz de urgenţă?

In cadrul oricarei tabere există o asistentă medicală care supraveghează starea de sănătate a copiilor, precum şi un contact permanent cu un medic de specialitate, pentru cazurile deosebite.