Camps & Trips

  • Gennie-Us Club

GENNIE-US CAMPS & TRIPS

“Orice copil este in felul lui un geniu si orice geniu este in felul lui un copil.”
Arthur Schoppenhauer

NOU!TABERE PENTRU ADULTI!

Cei sase ani de experienţă în organizarea de tabere pentru preşcolari şi şcolari ne recomandă ca fiind o companie serioasă, responsabilă şi atentă la toate detaliile pentru confortul si binele copiilor noştri. “GENNIE-US” CAMP oferă condiţii de cazare, masă şi entertainment la cele mai înalte standarde, cu respectarea riguroasă a normelor de siguranţă. În plus, personalul nostru specializat veghează atent, dar discret de cele mai multe ori, la îmbinarea plăcută a activităţilor educative, de socializare şi de recreere.

Vă invităm să ne cunoaşteţi locaţiile, ofertele şi pachetele de tabere, să-i vedeţi pe micuţi “la treabă” şi să ne contactaţi fără întârziere pentru orice alte detalii şi informaţii.

Siguranţa şi seriozitatea sunt cuvintele de ordine care definesc misiunea noastră şi ne recomandă în faţa dvs.

De-a lungul anilor am adunat o multime de fotografii frumoase si o multime de amintiri dragi. Nu ezitati sa ne vizitati galeria de imagini.

PENTRU COPII

Dacă în timpul anului aţi strâns multe calificative si note bune, atunci e timpul să-i convingeţi pe mama şi tata că aveţi nevoie de o bine meritată vacanţă!

Spuneţi-le, că şi părinţii colegilor sunt de acord cu ideea, că distracţia se va îmbina plăcut cu orele de studiu sub supravegherea unor profesori calificaţi şi că e o ocazie unică de a cunoaşte locuri şi oameni noi.

Dacă nu v-a mers, veniţi cu argumentul suprem: a venit momentul să demonstraţi că vă puteţi descurca singuri cu hainele, mesele, somnul, lecţiile şi colegii.

Dacă răspunsul este DA, atunci… START LA BAGAJE! LET’S GET THE PARTY STARTED!!!

Apropo, nu uitaţi să luaţi o poză cu cei dragi! Doar trebuie să-i sărutaţi şi să le spuneţi noapte bună în fiecare seară!

PENTRU PARINTI

Numărul maxim pentru o serie este de 17 de copii, sub supravegherea a trei cadre, doi profesori, un bucatar. Durata taberelor este de 6 nopţi/ 7 zile, cu un program bine stabilit şi antrenant, care îmbină plăcut activităţi de învăţare şi de relaxare.

Preţurile includ transport, cazare, masă, activităţi educative,materiale şi excursii la obiective turistice şi istorice.